Vážení návštevníci, s cieľom skvalitnenia našich služieb na webových stránkach využívame cookies. Prehliadaním tejto webovej stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií v "Zásady používania cookies".

DOPRAVA NAD 50€ ZADARMO

VRÁTENIE DO 14 DNÍ

Blog

Úvod » Krájanie » Mäsiarske profi nože

Profesionálne mäsiarske nože

MÄSIARSKE PROFI NOŽE

Mäsiarske nože sú určené na spracovanie mäsa. Tieto nože sú masívnejšie a vyznačujú sa širokou, dlhou a pevnou čepeľou

To preto, že pri spracovaní mäsa tu dochádza ku styku s kosťami, chrupavkami a pod. Nôž na mäso využijete pri porciovaní, krájaní alebo tiež pri jeho špikovaní.

Kvalitu mäsiarskych nožov od TRAMONTINA ocenia nie len profesionálni kuchári, ale aj milovníci varenia v domácnosti. Vďaka inovatívnej technológii sú vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Veľkosti ponúkaných nožov sú najčastejšie používané v gastronomickom priemysle, preto ich využijete pri každej fáze prípravy pokrmov. 

Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov) a temperovaní (zvýšenie pružnosti ocele) pre dlhšiu a efektívnejšiu životnosť.

Anatomická a ergonomická textúrovaná polypropylénová rukoväť je priamo vstrekovaná do oceľovej podložky, čo zaisťuje pohodlné a bezpečné použitie.

Antimikrobiálna ochrana zabraňuje a obmedzuje množenie baktérií a plesní.

Všetky ponúkané nože sú certifikované Národnou sanitárnou nadáciou NSF.


Y2E5MDB