Mäsiarske profi nože

Najpredávanejšie

20 položiek celkom

Cena

1149
11149

Značky

Zobrazených položiek: 20
Hore
Ďalšie produkty

Mäsiarske nože sú určené na spracovanie mäsa. Tieto nože sú masívnejšie a vyznačujú sa širokou, dlhou a pevnou čepeľouTo preto, že pri spracovaní mäsa tu dochádza ku styku s kosťami, chrupavkami a pod. Nôž na mäso využijete pri porciovaní, krájaní alebo tiež pri jeho špikovaní.

Kvalitu mäsiarskych nožov od TRAMONTINA ocenia nie len profesionálni kuchári, ale aj milovníci varenia v domácnosti. Vďaka inovatívnej technológii sú vždy pripravené odviesť svoju prácu na 100%. Veľkosti ponúkaných nožov sú najčastejšie používané v gastronomickom priemysle, preto ich využijete pri každej fáze prípravy pokrmov. Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov) a temperovaní (zvýšenie pružnosti ocele) pre dlhšiu a efektívnejšiu životnosť.

Anatomická a ergonomická textúrovaná polypropylénová rukoväť je priamo vstrekovaná do oceľovej podložky, čo zaisťuje pohodlné a bezpečné použitie.

Darček
Darček
k nákupu nad 100 €
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
pri nákupe nad 50 €
Rýchle odoslanie
Rýchle odoslanie
zvyčajne do 24 hodín
Skladom
Skladom
všetky produkty

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie