Nôž na vykosťovanie hydiny Tramontina Professional - 9 cm

Kód: 24601/054
15,90 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
9.8.2022

Nôž na vykosťovanie hydiny od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych mäsiarov je vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravený odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nôž na vykosťovanie hydiny od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych mäsiarov je vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravený odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou.

Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov) a temperovaní (zvýšenie pružnosti ocele) zaručuje naozaj dlhú životnosť. Anatomická a ergonomická textúrovaná polypropylénová rukoväť je priamo vstrekovaná do oceľovej podložky, čo zaisťuje pohodlné a bezpečné použitie.

Tento nôž v japonskom štýle sa nazýva aj "honesuki". Jeho tvar je špeciálne navrhnutý na jednoduché oddeľovanie mäsa od kostí bez zbytočného odpadu. Ostrý špic zaručuje presné rezné rezy.

Certifikované Národnou sanitárnou nadáciou NSF. Antimikrobiálna ochrana zabraňuje a obmedzuje množenie baktérií a plesní. Nože sa ľahko skladujú a čistia, sú vhodné do umývačky riadu.

Doplňujúce informácie:

obsah balenia: 1x nôž na mäso

farba: žltá 

balenie: ochranný obal

Dodatočné parametre

Kategória: Vykosťovacie nože
Kolekcia: Professional
Výrobca: Tramontina
Dĺžka čepele: 9 cm
Farba: žltá

Profesionálne nože Tramontina

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie