Varte s tými najkvalitnejšímí pomocníkmi

Každý z nás je rád, keď môže mať kuchynkú linku plnú funkčného a štýlového kuchynského náradia. Rozhodnutie či chcete mať doma nekvalitné, ale zato lacné kúsky, ktoré po pár použitiach javia známky poškodenia alebo radšej funkčné a praktické, ktoré vám budú k dispozícii niekoľko rokov je len na vás. 

Ako sme už uviedli aj v predchádzajúcom blogu, materiál z ktorého je nástroj vyrobený je  rozhodujúci. Mechanická či tepelná odolnosť sú vlastnosti, ktoré by nás pri výbere kuchynského náradia mali zaujímať najviac. Následne by sme mali dbať na to, či ide o hygienicky nezávadné a ľahko udržiavateľné materiály. V neposlednom rade pri výbere pozeráme aj na estetickú stránku, veď kto už by chcel pripravovať jedlo s náradím, ktoré oku nelahodí.

V prípade, že sa rozhodnete zaobstarať si funkčné aj štýlové náradie rozhodne siahnite po nehrdzavejúcej oceli, ktorá dobre vyzerá napr. v kombinácii s ošetreným drevom. Dokonalým príkladom takýchto kúskov je línia Polywood od značky Tramontina.

V línii Polywood nájdete rozličné kuchynské i grilovacie nástroje, od klasických či steakových príborov, kuchynské či lovecké nože až po sety na grilovanie a mnoho ďalších. Väčšina z výrobkov je vyrábaná v hnedom a červenom farebnom prevedení. Náradie z tejto rady so sebou prináša množstvo výhod. Vďaka tomu,  že drevo použité na výrobu rukovätí je ošetrené, je odolné voči nárazom, škrabancom aj vysokým teplotám. Potešujúcou informáciou pre všetky domáce gazdinky (aj gazdov :) ) je, že náradie Polywood je umývateľné v umývačke riadu.

                                       

Set BBQ náradia | 15 ks                                                                                           Set BBQ náradia | 3 ks 

                                        

BBQ set na grilovanie v koženom obale | 8 ks                                                         BBQ set | 3 ks 

 

Drevené rukoväte dodávajú náradiu rustikálny vzhľad, ktorý do vašej kuchyne prinesie štýl a pri príprave či servírovaní jedla budete vyzerať ako skutočný profesionál. Najmä v prípade servírovacích setov alebo setov na grilovanie, ktoré už na pohľad pôsobia elegantne a zároveň prakticky. Tieto sety sú  balené  v koženom puzdre, drevenom kufríku alebo v  darčekovej kartónovej krabici. Pozrite si náradie z línie Polywood na našom e-shope a doplňte svoju zbierku o tých najkvalitnejších pomocníkov.