Tlakový hrniec Magefesa Practica Plus - 7,5l

Kód: TMPRAPL75
98 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
20.3.2024

MAGEFESA je španielska značka zameraná na produkciu ekologicky šetrných produktov. Zároveň je svetovým lídrom vo výrobe tlakových hrncov, ktoré sú zhotovené tak, aby si varený pokrm zachoval svoju kvalitu, vitamíny a minerály.

Detailné informácie

Podrobný popis

MAGEFESA je španielska značka zameraná na produkciu ekologicky šetrných produktov. Zároveň je svetovým lídrom vo výrobe tlakových hrncov, ktoré sú zhotovené tak, aby si varený pokrm zachoval svoju kvalitu, vitamíny a minerály.

Tlakový hrniec z rady Practica Plus je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Hrniec ponúka dve možnosti použitia tlaku. Nižší 60kPa je ideálny na varenie rýb, zeleniny alebo ryže. Vyšší tlak - 100kPa je zase vhodný pre tepelnú úpravu mäsa. Veľkou výhodou je, že jedlá si zachovajú svoje nutričné hodnoty. Zároveň ušetríte až 70% energie, nakoľko tlakový hrniec varí 3x rýchlejšie ako bežný hrniec.

Bezpečnosť pri používaní je zaistená niekoľkými bezpečnostými prvkami:

1. Regulátor tlaku disponuje štyrmi možnosťami nastavenia. Prvý reguluje pracovný tlak pary na približne 60 kPa, druhý reguluje tlak pary na 100 kPa, tretí slúži k úplnému vypusteniu pary a štvrtý k vybratiu regulátoru.

2. Poistný ventil proti otvoreniu, ktorý automaticky zablokuje otvorenie hrnca v prípade, že tlak pary presiahne 4 kPa.

3. Pokrievka hrnca disponuje bezpečnostným okienkom slúžiacim pre bezpečný uník pary v prípade, že poistný ventil a regulátor pary nefungujú správne.

4. Na rukoväti sa nachádza otváracie tlačidlo, ktoré musíte pred otvorením stlačiť. V prípade, že tlak pary presahuje bezpečnostnú hodnotu 4kPa, hrniec sa Vám nebude dať otvoriť. Musíte počkať kým táto hodnota klesne.

Vhodné pre elektrický, plynový, sklokeramický a indukčný ohrev. Vhodné do umývačky riadu.

Doplňujúce informácie:

obsah balenia: 1x tlakový hrniec

objem: 7,5l

balenie: kartónová krabica

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: