Všetko pre krásne upravené nechty a obočie

 

Všetko pre krásne upravené nechty a obočie

Leto prichádza! Práve s týmto obdobím je spojená zvýšená starostlivosť o nechty na rukách aj nohách. Dokonalá manikúra a pedikúra sa stala bežnou rutinou modernej ženy. Či máte radi nežnú klasiku alebo bláznivú extravaganciu je len na Vašej voľbe. Na čom však naozaj záleží sú kvalitné nožnice, kliešte, pinzety…

nožnice-na-strihanie-nechtov-11,5-x-5,5-cm-image-tramontina-otelo-sk

Materiál z ktorého je nástroj vyrobený je rozhodujúci. 100% nehrdzavejúca oceľ má presne vlastnosti, ktoré potrebujeme. Hygienicky nezávadný a ľahko udržiavateľný materiál. Produkty sú sterilizovateľné v autokláve a preto sú vhodné ako na domáce, tak aj na profesionálne využitie.

Tramontina ponúka najvyššiu kvalitu celej rady manikúr Tramontina Professional.

Nožnice na strihanie kutikuly/kožičky, obľúbený predmet pre starostlivosť o ruky a nohy. Tenký a ostrý hrot uľahčuje odstrihávanie prebytočnej kožičky. Ergonomické rukoväte s dvojitou pružinou zabezpečia ľahkú manipuláciu. Nástroj na zatláčanie kožičky/škrabka/čistenie, má ergonomický dizajn a každý koniec je určený na iný úkon pri starostlivosti o nechty. Tramontina nezabúda ani deti. Detské nožnice na strihanie nechtov a vlasov väčších detí, ale aj Nožnice na strihanie nechtov a vláskov bábätiek. Na prvom mieste je bezpečnosť a preto majú nožnice oblé hroty, ktoré umožňujú zastrihávanie chúlostivých miest.

Uprednostňujete pinzetu s rovným alebo šikmým hrotom? Tak sa na to pozrime trocha podrobnejšie:

pinzeta-s-rovnym-hrotom-9,5-x1-cm-image-tramontina-otelo-sk

Pinzeta s rovným hrotom:

  • ideálna na stredne dlhé a dlhé vlasy/obočie
  • ideálna na tvarovanie obrysu obočia
  • pevne zaisťuje každý vlas bez ohnutia

Pinzeta so šikmým hrotom:

  • ideálna pre krátke a stredne dlhé vlasy/obočie
  • ideálna pre pohodlné vytrhávanie obočia v domácom prostredí
  • pevne zaisťuje každý vlas bez lámania

Ešte mám pre Vás...

Tipy pre ľahké vytrhávanie chĺpkov:

  1. vytrhávajte si chĺpky po kúpaní, kožné póry budú otvorenejšie a chĺpky ľahšie odstránite
  2. držte pinzetu smerom od korienku a vytiahnite jedným ťahom

Kliešte na nechty obľubujú dámy, ale oveľa častejšie ich vidíme v mužských rukách. My pre Vás máme menšiu aj väčšiu variantu klieští. Integrovaný pilník, vynikajúci rezný výkon, bezpečný a jednotný strih, zakrivené čepele. ktoré perfektne sedia okolo nechtov je len zopár výhod týchto šikovných pomocníkov. Pohodlné na nosenie v kozmetickej taške, kabelke alebo v batožine na dovolenku.

TRAMONTINA kvalita, ktorú si zaslúžite!